Lauantaina kävimme pyörimässä Sousaksen kaupunginosassa metsästämässä kalastuslampea ja mereneläviä tarjoavaa ravintolaa. Ravintolaa emme löytäneet, mutta kalapaikka kyllä löytyi tosin näytti saaliina olevan pääasiassa tilapiaa. Kaksi kundia sinne oli perhoakin lähtenyt heittelemään onkijoitten sekaan. Näillä perhomiehillä tuntuikin olevan eniten tapahtumia.
Ravintolaksi valikoitui sitten loppujen lopuksi kotiamme lähempänä oleva paikka, jota meille oli aiemmin suositeltu. Ruoka olikin hyvää, joskin päädyimme listalta annokseen joka oli kalleimmasta päästä. Annos oli taas niin julmetun kokoinen että jouduimme ottamaan yhden ruokalajin kokonaa doggy bagiin kotiin. Söimme siintä sitten sunnuntai iltana emmekä saaneet sitä vieläkään loppumaan.
Sunnuntaina menimme katselemaan Vinhedo:n kaupunkia, joka on ilmeisesti tunnettu rypälealueena. Tarkoituksena oli löytää jokin mukava ruokapaikka sekä mahdollisesti viinitarha. Yhden rypäletarhan ohi ajoimme, mutta tämä ei näyttänyt viinin viljely paikalta joten emme siellä käyneet. Ruokapaikkakin muodostui sitten grilli buffaksi lähempänä kotia. Sunnuntai ähkythän siinä taas tuli vetästyä aina niin maukkaasta häränlihasta. Saisivat vaan käyttää hieman vähemmän suolaa, koko ilta meni tankatessa nestettä.
Mahdollista matkaa tänne suunnittelevien olisi syytä tietää että ainakin huhtikuu on nyt täyteen buukattu ja helmi-maaliskuun vaihde on myöskin ilmeisesti varattu.
Olisi mukavaa saada tänne vierailijoita majotustilaahan meiltä löytyy kyllä.
Jokin kotiruokapaikka keskellä viidakkoa. |
Maatshetung vetää perholla ihan simona kalaa. |
Ylös tuli. |
Jättikatkarapu salaatti alkupala. |
Ei täältä pakkasesta mihinkään oo hinku..Stna. Aamulla oli 16 raatii pakkasella.
VastaaPoista